Košarka Sport

KK Crvena zvezda: Ognjen Kuzmić bolje, stanje i dalje vrlo složeno

KK Crvena zvezda obavestila je javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno. Kuzmić se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu srpski košarkaš je u stanju…

KK Crvena zvezda obavestila je javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića bolje nego u odnosu na prethodni dan, ali i dalje vrlo složeno.

Kuzmić se još uvek nalazi u indukovanoj komi, ali njegova pluća sve bolje delimično samostalno funkcionišu, i u sve većem obimu srpski košarkaš je u stanju da samostalno diše.

Odlukom lekarskog tima Kuzmić biće u sredu podvrgnut hiruškoj intervenciji i operaciji gornje vilice kako bi se otklonili problemi u vezi sa njegovim disanjem.

Zbog složenosti te intervencije košarkaš zvezde i reprezentativac Srbije ostaće u indukovanoj komi dok se ne obavi hiruški zahvat u sredu.

Kuzmić je u nedelju doživeo tešku saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj u kojoj je teško povređen i njegov prijatelj, dok su sa lakšim ozledama prošli putnici u vozilu sa kojim su se sudarili.

Slične objave

Srpska četa nezaustavljiva: Krajinović i Kecmanović počistili rivale

Z.K

Amela Terzić poslednja u finalu na 1.500 metara

Z.K

Vernjeov trijumf u Kini posvećen Čarliju Vajtingu

V.R.

Ostavite komentar