Fudbal Sport

Iznenadna objava iz Bolonje: Mihajlović je u bolnici

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu i očekuje se da otpočne sa tretmanom lečenja leukemije. Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije javiti u bolnicu u utorak, plan je promenjen. “Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode…

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu i očekuje se da otpočne sa tretmanom lečenja leukemije.

Iako je prvobitno objavljeno da će se nekadašnji selektor reprezentacije Srbije javiti u bolnicu u utorak, plan je promenjen.

“Naš trener je u subotu rekao da jedva čeka da ode u bolnicu. Mihajlović je održao svoju reč. U dogovoru sa našim medicinskim timom i odeljenjem hematologije Instituta Seranjoli, on je u ponedeljak uveče otišao u bolnicu, iako je to trebalo da se dogodi u utorak”, navedeno je u saopštenju Bolonje.

Klub koji je srpski stručnjak spasao ispadanja iz elitnog takmičenja prošle sezone je uputio i poruku Mihajloviću.

“U napad od prvog trenutka, kao što si obećao. Sa tobom smo. Napred Siniša!”, navedeno je.

Podsetimo, Mihajlović je u subotu na konferenciji za medije objavio da boluje od leukemije, dok je medicinsko osoblje Bolonje preciziralo da je bolest akutnog oblika i da je neophodna agresivna terapija.

Slične objave

Mekinroova lekcija Kirijosu: Šta to pričaš dečko, Novak može da radi šta god hoće!

Z.K

Srbija izdržala jedan set – rutinska pobjeda Amerikanki

Z.K

Novače, srećan rođendan!

Z.K

Ostavite komentar