Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima uvijek traže prostor u vezi

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku. NEKE osobe više od svega cijene svoju slobodu, a najčešće su rođene u ovim horoskopskim znakovima.  No to ne znači nužno da ne žele biti u vezi, već da im je…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

NEKE osobe više od svega cijene svoju slobodu, a najčešće su rođene u ovim horoskopskim znakovima. 

No to ne znači nužno da ne žele biti u vezi, već da im je jednostavno potrebno vrijeme koje će provoditi sami češće nego drugim ljudima. 

Profesionalna astrologinja Ruby Sabbath Wolfe otkrila je za Bustle da potreba za slobodom često zavisi i o podznaku koji je vezan za određenu osobu, no i to da su osobe kojima je potreban prostor u vezi najčešće rođene u sljedeća tri horoskopska znaka.

Ovan

Ovnovi su vrlo nezavisne osobe koje se vole oslanjati same na sebe. Iako važe za odane partnere, njima je jednostavno potrebno vrijeme koje će provesti bez partnera kako bi imali slobodan um za stvaranje, razmišljanje i rad na sebi. 

Blizanci

Premda su izuzetno društveni, Blizanci su osobe kojima je svakodnevno potrebno barem sat vremena koje će provesti isključivo u sopstvenom društvu. Oni su veliki avanturisti i ako osjete da njihov partner nije na istom nivou što se neustrašivosti i želje za adrenalinom tiče, spremni su otići sami na željeno putovanje smatrajući da je to jedino zadovoljavajuće rješenje. 

Jarac

Iako je jedan od njihovih najvećih strahova samoća, Jarčevi su osobe koje su sklone povlačenju u svoju “ljušturu”. Pošto se ne vole učiniti slabima i krhkima, Jarčevi vole često pobjeći negdje gdje mogu biti sami sa svojim mislima kako bi racionalizirali sve probleme i vratili se jači nego prije. 

Index

Slične objave

Roditelje prozvali alkoholičarima zbog imena koja su dali djeci

J K

Neki su već čuli album: Taylor Swift pozvala fanove u svoj dom da preslušaju nove pjesme

V.R.

Mačja komunikacija: Saznajte idete li svojoj mački na živce

Igor Mudrinić

Ostavite komentar