Magazin Zanimljivo

Mesindžer za poljupce je početak novog smaka svijeta koji znamo

Novi izum savremene tehnologije zove se “Kissenger” i ostvarenje je košmara za sve one koji smatraju da su društvene mreže krive za otuđenje među ljudima. Jer, “Kissenger” je korak dalje u tom pravcu. Jedan od bizarnih scenarija serije “Black mirror” uskoro bi mogao da postane realnost. Mislimo na onu epizodu…

Novi izum savremene tehnologije zove se “Kissenger” i ostvarenje je košmara za sve one koji smatraju da su društvene mreže krive za otuđenje među ljudima. Jer, “Kissenger” je korak dalje u tom pravcu.

Jedan od bizarnih scenarija serije “Black mirror” uskoro bi mogao da postane realnost. Mislimo na onu epizodu u kojoj se virtuelni i stvarni svijet prepliću tako da na, primjer, imate seks preko neta, ali proživljavate sve osjećaje kao da su stvarni. Ili, kad se šibate u akcionoj igrici, a udarci vas zaista bole. Ipak, da se vratimo na seks…

Postoji gedžet koji se dodaje vašem mobilnom telefonu i uz koji možete da poljubite svog sagovornika čak i ako je on na drugom kraju svijeta.

“Kissenger” je zapravo uređaj zamišljen tako da uz odgovarajuću aplikaciju “prenosi” poljupce preko neta – simulira ljubljenje tako što prislonite usne na određeni dio koji bilježi i prenosi impulse, tako da osoba koja je s druge strane linije na svom “Kissengeru” osjeti laki pritisak vašeg poljupca. Zapravo, prilično je lako.

Lansiran kao “savršen gedžet za ljubavnike”, a na sajtu je navedeno da može poslužiti i za porodične i poljupce fanova, “Kissenger” vam otprilike nudi šansu da osobu koju želite poljubite bez obzira na to što u tom trenutku niste zajedno i trebalo bi da bude instant rješenje za parove koji se vole na daljinu ili su iz nekog razloga razdvojeni. Ne znamo samo kako bi izgledalo ljubljenje “s jezikom”.

Šalu na stranu, “Kissenger” poljubac svodi samo na pritisak usana i jezivo je i pomisliti da postoje osobe kojima bi drhtavi dodir plastike mogao da zamijeni dodir, ukus, dah pravog poljupca.

S druge strane, ne sumnjamo da neki tim stručnjaka vrijedno radi na unapređivanju ovog uređaja, pa možda u nekoj bliskoj budućnosti zaista nećete morati da budete “licem u lice” s partnerom da biste podijelili taj intiman momenat, a u mračnijim predviđanjima “Kissenger” je početak smaka svijeta koji znamo, u kojem društvene mreže samo još dodir nisu uspjele da pokriju, i nije daleko trenutak kad će nam preporučivati neku sličnu aplikaciju i kao mnogo bezbjedniji način za vođenje ljubavi… Gledali ste taj film?

Izvor:: Noizz.rs

Slične objave

Školjka haljina Adrijane Lime od koje zastaje dah

J K

Vrhunac zadovoljstva: Kako orgazam doživljavaju žene, a kako muškarci?

V.R.

Manekenka Emily Ratajkowski predstavila čipkasti veš za spavanje

V.R.

Ostavite komentar