Fudbal Sport

FS Španije kritikuje kalendar Primere

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales kritikovao je čelnike prve lige zbog rasporeda takmičenja, odnosno termina utakmica petkom i ponedeljkom. Španska liga objavila je raspored takmičenja u Primeri za prva tri kola, tokom kojih će se neke utakmice igrati petkom i ponedeljkom, nepopularnim terminima za navijače. Kako su preneli španski…

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales kritikovao je čelnike prve lige zbog rasporeda takmičenja, odnosno termina utakmica petkom i ponedeljkom.

Španska liga objavila je raspored takmičenja u Primeri za prva tri kola, tokom kojih će se neke utakmice igrati petkom i ponedeljkom, nepopularnim terminima za navijače.

Kako su preneli španski mediji, Rubijales je rekao da su utakmice za petak mogle da budu zakazane samo uz prethodni dogovor između lige, Fudbalskog saveza i klubova, a da ponedeljkom ne bi ni trebalo da se igraju utakmice.

On je dodao da će se povodom toga oglasiti i ministarstvo sporta, kao i da su i navijači protiv tih termina.

Navijačima je teško da organizuju putovanja na večernje utakmice ponedeljkom i petkom i pokrenuli su brojne kampanje na društvenim mrežama kako bi se ukinuli ti termini i utakmice organizovale subotom i nedeljom.

Slične objave

Haos u Denveru – porodica Jokić protiv sudija, Portisa i Vašingtona

Z.K

Krajinović izveo potez godine?

Z.K

Atletik iznenadio Atletiko Madrid u Bilbau

V.R.

Ostavite komentar