Magazin Zanimljivo

Belgijanac gotovo pet dana sjedio na WC šolji: Samoizrugivanje je najbolji humor

Jimmy De Frenne, 48-godišnjak koji želi postati vozač autobusa, postavio je sebi cilj da sjedi na WC šolji, postavljenoj u jednom baru, ukupno 165 sati, javlja Reuters.

Belgijanac je sjedio na WC šolji gotovo pet dana kako bi postavio svjetski rekord, odnosno odustao je u petak ujutro nakon 116 sati sjedenja.

“Samoizrugivanje je najbolji humor koji postoji. Zašto to radim? Zašto ne?! Ništa mi se ne sviđa više nego kad se ljudi šale na moj račun, jer se onda i ja mogu šaliti na njihov račun”, rekao je De Frenne za Reuters Television.

Filipov bar u Ostendu bio je otvoren tokom cijelog boravka na WC šolji, što je omogućilo prijateljima i obitelji De Frenne da dođu na razgovor.

Ironičnu, bile su mu dozvoljene pauze za toalet budući da WC šolja na kojoj je sjedio nije bila spojena na odvod. Sjedenje ipak nije bilo lako kako se na početku činilo.

“Bio sam jako umoran i noge su me boljele, ali vjerujem u svoj uspjeh i pokušavam učiniti ovaj rekord službenim”, rekao je De Frenne.

Ne postoji službeni svjetski rekord za sjedenje na WC šolji, ali De Frenne je rekao kako je otkrio da je neko uspio izdržati 100 sati da sjedi na šolji.

Slične objave

Mediji optužuju Hailey da je napala Bieberove fanove, iako ih nije ni spomenula

V.R.

Šta da radite kad kaže da mu “treba prostora”

V.R.

Kada je isprskala mušteriju džemom, menadžer joj je odmah dao otkaz

V.R.

Ostavite komentar