Ex Yu

Stefan Živojinović: Pazim na sve što radim jer se djeca uvijek ugledaju na javne ličnosti

Mladi pjevač Stefan Živojinović je vrlo svjestan da su javne ličnosti uzor najmlađima, pa jako vodi računa o svom ponašanju kako bi im dao dobar primjer. – Jako mi je drago što vidim da znaju pesmu. Priđu mi da se slikaju, drago mi je što ima i mlađe populacije i…

Mladi pjevač Stefan Živojinović je vrlo svjestan da su javne ličnosti uzor najmlađima, pa jako vodi računa o svom ponašanju kako bi im dao dobar primjer.

– Jako mi je drago što vidim da znaju pesmu. Priđu mi da se slikaju, drago mi je što ima i mlađe populacije i ja se trudim da pazim na sve što radim jer deca se ugledaju uvek. Gledaju te negde kao primer, tako da gledam da pokažem ono kako sam ja odrastao, svoje vaspitanje da pokažem, za koje stvarno mislim da je dobro – rekao je za “Blic” Brenin sin koji je dobio nagradu za zvezdu u usponu na festivalu “Vrnjačka noć 2019” .

View this post on Instagram

Srećan Dan zaljubljenih svima ❤️

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on

Njegov singl  “Od večeri do jutra” odlično je prihvaćen kod publike i na Jutjubu ima veliki broj pregleda, ali Stefan nema nameru da odmara ovog leta.

– Neću odmarati ovog leta, zaista se trudim da što više budem u studiju, da radim na pesmama i vidim šta je najbolje za mene – rekao je za “Blic”.

Slične objave

Ana Kokić: Srećna sam i zadovoljna, ali nisam spremna za novu vezu

V.R.

Pogledajte kako na plaži izgleda Mima Karadžić u sedmoj deceniji

J K

Lazar Ristovski sa porodicom plovi duž crnogorskog primorja

V.R.

Ostavite komentar