Mobilni svijet Tehnologija

LG podnio zahtjeve za zaštitu naziva G10/G20/G30/G40 u okviru G serije

Kompanija LG je podnela zahtev za trejdmark naziva G10, G20, G30 i G40, kod KIPRIS agencije (Korean Intellectual Property Office).

Kompanija LG je podnela zahtev za trejdmark naziva G10, G20, G30 i G40, kod KIPRIS agencije (Korean Intellectual Property Office). Registracija za zaštitu naziva je kategorije 9. koja uključuje mobilne telefone (zajedno sa pametnim satovima, bluetooth slušalicama, tabletima, kućištima za telefone…).

Za sada nije poznato da li će južnokorejska kompanija objaviti još jedan LG G9 ThinQ model, ili će preći direktno na G10 ThinQ. Gledajući prošlogodišnji plan objave, od kompanije LG se može očekivati novi premijum telefon iz G serije tokom MWC-a u februaru 2020. godine. Ipak, ovo ne znači da se ove godine možda neće pojaviti i neko iznenađenje ne polju telefona.

Zanimljivo je da je LG nedavno registrovao i naziv za LG ThinQ Wallet, za koji se veruje da predstavlja digitalni novčanik za kriptovalute i da će biti prikazan uz LG G10 ThinQ model.

Trenutno nije poznato da li će LG zadržati ThinQ u nazivu svojih budućih telefona, ali je kompanija bar rezervisala pravo da svoj naredni uređaj nazove G10 ThinQ.

Izvor: LetsGoDigital

Slične objave

Da li ste primijetili posebno označene komentare na YouTube-u?

V.R.

Ugrožavaju posao? “Većinu vremena su na Fejsbuku i Instagramu”

D V

Microsoft mijenja izgled Windows 10 Start menija

V.R.

Ostavite komentar