Banja Luka

Dvorišna rasprodaja za napuštene životinje

Udruženje građana eTrafika.net i udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju, organizuju dvorišnu rasprodaju kako bi skupili novac za napuštene životinje. – U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO (Ive Andrića 3) u Banjaluci ćemo prodavati različite predmete za pse, mačke i…

Udruženje građana eTrafika.net i udruženje za zaštitu životinja Vardi, koje je trenutno u osnivanju, organizuju dvorišnu rasprodaju kako bi skupili novac za napuštene životinje.

– U petak, 12. jula, od 15 do 21 čas u kafiću YOKO (Ive Andrića 3) u Banjaluci ćemo prodavati različite predmete za pse, mačke i ljude. Cilj nam je da skupimo novac za sterilizacije, liječenje i ishranu napuštenih životinja. Povešćemo i nekoliko pasa o kojima brine udruženje Vardi, a koji su željni maženja i igre – ističu organizatori.

Na rasprodaji ćete pronaći dosta novih stvari:

– Majice sa motivima pasa i mačaka
– bedževe
– magnete
– šolje
– marame za pse i mačke
– nakit
– ogrlice, povoce i prsnike za pse
– kaputiće za pse

– Imaćemo i dio sa polovnim (ali čistim i očuvanim stvarima!) gdje ćemo izložiti odjeću, obuću, nakit, stvari za kuću, ukrasne predmete… Trudićemo se da cijene budu što niže, kako biste svi uspjeli da pronađete nešto za sebe, a mi da skupimo novac za čupavce o kojima se brinemo. Osim kupovine na rasprodaji, možete nam pomoći i tako što ćete donirati stvari koje ćemo prodavati tog dana. One ne moraju biti nove, ali moraju biti čiste i očuvane! Ako imate takve predmete, javite nam se u inbox ili na broj telefona 065/709-582 da se dogovorimo u vezi preuzimanja – ističu organizatori.

Slične objave

Mač iz Vrbasa izlazi na površinu!

M.

Beskućnici u Banjaluci dobijaju dnevni centar

M.

Umjesto zelenog Banjaluka dobila TIRKIZNI MOST

M.

Ostavite komentar