Svijet Vijesti

Postaje ozbiljno: Merkelova drhtala treći put

Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je imala napad drhtanja tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu, prenosi Rojters. U poslednjih mesec dana primećeno je treći put kako Merkel ima probleme da obuzda drhtavicu dok stoji. Prvi put se to dogodilo dok je dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, kada joj…

Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je imala napad drhtanja tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu, prenosi Rojters.

U poslednjih mesec dana primećeno je treći put kako Merkel ima probleme da obuzda drhtavicu dok stoji.

Prvi put se to dogodilo dok je dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog, kada joj je pozlilo dok je sa Zelenskim slušala intoniranje himni na jakom suncu.

Na tadašnjem snimku se vidi kako Merkelova podrhtava i kao da teško održava ravnotežu, a tada je rekla da se oporavila nakon što je popila vodu.

Drugi put se tresla tokom ceremonije postavljanja novog ministra pravde u Berlinu pored Frank-Valtera Štajnmajera, kada se moglo videti da se kancelarka Merkel drži za ruke i pokušava da smiri drhtavicu. Posle dva minuta se smirila i rukovala sa novom ministarkom pravde.

Nakon ova dva događaja nemačka kancelarka Angela Merkel izjavila je da razume pitanja novinara o njenom zdravstvenom stanju, ali je naglasila da se oseća dobro.

Nemačka kancelarka Angela Merkel je dobro, rekao je portparol nemačke vlade.

Portparol je dodao da će se razgovori sa Rineom nastaviti kako je bilo i planirano.

Slične objave

Veliki požar u centru za migrante u V.Kladuši; 29 povrijeđenih

M.

Asad ima plan za razbijanje Kurda i Amerikanaca istočno od Eufrata?

M.

Makron: Francuska i Italija da prevaziđu diplomatski spor

M.

Ostavite komentar