Košarka Sport

Da li je Teodosićeva supruga otkrila gdje će Miloš igrati sledeću sezonu?

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin “zagolicala” je maštu navijača Crvene zvezde nagovestivši sudbinu svog muža Miloša Teodosića. Jelisaveta je, glumeći u jednoj predstavi, odgovorila na pitanje “od milion dolara” – da li Teodosić dolazi u Zvezdu? Ona je u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi bivši as FMP-a,…

Srpska glumica Jelisaveta Orašanin “zagolicala” je maštu navijača Crvene zvezde nagovestivši sudbinu svog muža Miloša Teodosića.

Jelisaveta je, glumeći u jednoj predstavi, odgovorila na pitanje “od milion dolara” – da li Teodosić dolazi u Zvezdu?

Ona je u jednoj improvizaciji sa kolegom Vladom Aleksićem napomenula da bi bivši as FMP-a, Olimpijakosa, CSKA i Klipersa mogao uskoro zaista da zaigra za crveno-bele.

“Neka naša glumica glumila po hotelima, nekim serijama – dibidus karijera, nije ni bitno. Ona, mačka, upoznala tog košarkaša, ne znam ni kako se zove, nije ni bitno. Zabavljala se sa njim par meseci, otišla s njim u Los Anđeles… Šetala tamo malo kučiće po plaži. Onda zatrudnela pa porodila američko državljanstvo. Živ nisam da saznam gde će dalje?”, zapitao se Aleksić u predstavi.

Usledio je brzopotezan odgovor srpske glumice i Teodosićeve supruge.

“A, pa u Zvezdu, gde će?!”, kazala je Jelisaveta.

Podsetimo da Miloš još nije doneo odluku u nastavku karijere, kao i da je, prema informacijama evropskih medija, već dobio unosne ponude od Olimpijakosa i Makabija.

https://twitter.com/BgdSkebi/status/1148703313673818113

Slične objave

Kolarov sjajan, očajna Roma, Katai “rešeta” u Čikagu, Jovićev Ajntraht bez Lige šampiona

Z.K

Basketaši Srbije izgubili od SAD i pobijedili Holandiju na SP

Z.K

Majami: Danilovićeva protiv Sakari, Krunić protiv Soribes Tormo

Z.K

Ostavite komentar