Mobilni svijet Tehnologija

Honor Band 5 bi mogao biti predstavljen uz Honor 9X

Honor Band 4 pametna narukvica je predstavljana u septembru prošle godine i uskoro bi mogla dobiti naslednika, pod nazivom Band 5. George Zhao, predsednik Honora, je nagovestio novu narukvicu na Weibo društvenoj mreži. Zhao je objavio fotografiju narukvice, koja ima sličan izgled Band 4 modelu. Prisutan je displej u boji (verovatno AMOLED),…

Honor Band 4 pametna narukvica je predstavljana u septembru prošle godine i uskoro bi mogla dobiti naslednika, pod nazivom Band 5. George Zhao, predsednik Honora, je nagovestio novu narukvicu na Weibo društvenoj mreži.

Zhao je objavio fotografiju narukvice, koja ima sličan izgled Band 4 modelu. Prisutan je displej u boji (verovatno AMOLED), koji prati okrugli taster.

Poput Band 4 modela i Band 5 ćer moći da prati rad srca, ali će i meriti nivoe kiseonika u krvi i pomagaće u detektovanju zamora, vrtoglavice i drugih simptoma, a naravno pratiće i spavanje korisnika.

Nije objavljen datum predstavljanja Band 5 pametne narukvice, ali s obzirom na to da je njegov prethodnik objavljen uz Honor 8X, očekuje se da će Band 5 biti ozvaničen 23. jula uz Honor 9X telefon.

Slične objave

Qualcomm Snapdragon 855 Plus čip je kreiran za gejming i VR

V.R.

Microsoftov novi Windows Terminal je dostupan za Windows 10

V.R.

Redmi prodao preko 15 miliona Note 7 telefona za manje od šest mjeseci

V.R.

Ostavite komentar