Košarka Sport

Hrvatska nemoćna protiv Detroit Pistonsa

Košarkaška reprezentacija Hrvatske izgubila je od letnjeg tima Detroit Pistonsa rezultatom 96:80. Hrvatska, koja nije nastupala u najjačem sastavu, izgubila je prvi meč u Letnjoj ligi u Las Vegasu i to prilično lako od Pistonsa. “Kockasti” su jedina reprezentacija uz Kinu koja igra u u Las Vegasu, i nisu dobro…

Košarkaška reprezentacija Hrvatske izgubila je od letnjeg tima Detroit Pistonsa rezultatom 96:80.

Hrvatska, koja nije nastupala u najjačem sastavu, izgubila je prvi meč u Letnjoj ligi u Las Vegasu i to prilično lako od Pistonsa.

“Kockasti” su jedina reprezentacija uz Kinu koja igra u u Las Vegasu, i nisu dobro počeli. Ovo nisu zvanični mečevi, ali kako Hrvatska neće igrati na Svetskom prvenstvo, odlučili su da prihvate poziv NBA.

Pistonsi su utakmicu rešili u drugom poluvremenu koje su dobili rezultatom 54:34.

Do pobede ih je predvodio Kri Tomas sa 26 poena, Svi Mihaljuk je ubacio 17, Tod Viters 16, Brus Braun 12, a Met Kostelo 11 poena.

Kod Hrvatske najefikasniji bio je Željko Šakić sa 17 poena, Luka Babić je meč završio sa deset, Roko Badžim je imao devet, dok su po osam postigli Vuković i Cakarun.

Hrvatska je nastupala u sastavu: Šakić, Badžim, Rogić, Marčinković, Vranković, Drežnjak, Cakarun, Radovčić, Babić, Vuković, Marić, Ramljak.

Kada je reč o Kini, oni su takođe poraženi, ali još ubedljivije. Majami je slavio rezultatom 103:62, a najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Tajler Hiro sa 23 poena.


Slične objave

Zvezda otputovala u London – bez Boaćija

Z.K

“Novak će pobijediti, a ko drugi?”

Z.K

Terzić: Plasman na Olimpijske igre veliki uspjeh, moramo biti zadovoljni

Z.K

Ostavite komentar