Republika Srpska / BiH Vijesti

Zmija duga skoro dva metra ušla u arhiv MUP-a USK

Osim brojnih problema s kojima se posljednjih mjeseci suočava, policija Unsko-sanskog kantona (USK) jutros je imala još jedan. Naime, u prostorije arhiva Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona u Bihaću uvukla se zmija. Na sreću ,ona je pravovremeno uočena, te izuzev nelagode i straha kod pojedinih radnika njen ulazak nije uzrokovao…

Osim brojnih problema s kojima se posljednjih mjeseci suočava, policija Unsko-sanskog kantona (USK) jutros je imala još jedan.

Naime, u prostorije arhiva Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona u Bihaću uvukla se zmija.

Na sreću ,ona je pravovremeno uočena, te izuzev nelagode i straha kod pojedinih radnika njen ulazak nije uzrokovao veće probleme. Sudeći prema fotografijama do kojih je došao „Avaz“, oni koji su vidjeli zmiju, imali su i razloga za strah, jer sama veličina zmije koja se procjenjuje na oko dva metra izaziva neprijatan osjećaj.

Za sada se ne zna je li riječ o otrovnici ili je pak neka bezopasna vrsta ovog gmizavca.  Inače, posljednjih dana širom BiH uočen je veći broj zmija kao i što je evidentiran veći broj građana koje je ujela zmija. No, ovo je prvi slučaj da je jedna zmija “ušetala” kod policije.

(Avaz)

Slične objave

“Niko nije rekao ‘ne'”

M.

Јednomjesečni pritvor za dvoje uhapšenih u akciji “Hirurg”

M.

Terorista sa Novog Zelanda optužen za 50 ubistava i 39 pokušaja ubistava

M.

1 Komentar

KoYo Juli 5, 2019 at 10:56 pm

Smuk, totalno bezopasan, ali može da naraste…

Odgovori

Ostavite komentar