Republika Srpska / BiH Vijesti

Naizmjenično odvijanje saobraćaja na putu Karanovac-Crna Rijeka

Zbog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se na dionici puta Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično, jednom saobraćajnom od osam do 17 časova, na lokalitetu “Bijeli Buk” – Krupa na Vrbasu. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na mogućnost sitnijih…

Zbog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se na dionici puta Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično, jednom saobraćajnom od osam do 17 časova, na lokalitetu “Bijeli Buk” – Krupa na Vrbasu.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke i pored kamenih kosina upozoravamo na mogućnost sitnijih odrona kamenja i zemlje na kolovoz, dok na području Kostajnice jutros ima magle. Bez obzira na vremenske i saobraćajne uslove, vozačima savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.

Sutra, 6. jula, na lokalitetu kanjon “Tijesno”, doći do potpune obustave saobraćaja u vremenskom intervalu od deset do 16 časova. Za vrijeme obustave, alternativni putni pravac je Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Na graničnom prelazu Izačić pojačan je saobraćaj na izlazu iz BiH, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Iz bezbjednosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Slične objave

Zahtijevaju uvoz novih automobila, a vozimo krševe

M.

Erdogan se ne predaje, tražiće da se ponovo broje glasovi u Istanbulu

M.

Odluka: Gradi se “balkanski tok”

M.

Ostavite komentar