Magazin Vijesti Zanimljivo

Na Vrbasu lovio pastrmke, a u Hrvatskoj mu se za udicu zakačio MORSKI PAS

Mladi par iz Bosne i Hercegovine, oboje sezonski radnici u Splitu, noćas su poslije radne smjene u jednoj splitskoj piceriji, otišli u ribolov na Trstenik. Tamo su doživjeli šok kad im je štap odvuklo nešto veliko. – Bili smo na Trsteniku, ispod onoga “beach” bara podno hotela “Radisson”, tamo kraj…

Mladi par iz Bosne i Hercegovine, oboje sezonski radnici u Splitu, noćas su poslije radne smjene u jednoj splitskoj piceriji, otišli u ribolov na Trstenik.

Tamo su doživjeli šok kad im je štap odvuklo nešto veliko.

– Bili smo na Trsteniku, ispod onoga “beach” bara podno hotela “Radisson”, tamo kraj bova. Dubina nekih pet-šest metara i vrlo blizu same plaže kad smo ulovili nešto za što sam u početku mislio da je ugor. Potom smo ga izvukli na plažu i ustanovili da je morski pas. Imao je nekih 35 do 40 centimetara. Nije nam bilo svejedno, udario nas je adrenalin pa smo ga samo slikali i odmah potom vratili u more – ispričao je sezonac.
Ribolovom se bavi od malih nogu, ali nikada ranije, kaže, nije vidio morskog psa.

– Kako sam iz BiH, pecao sam u Vrbasu pastrmke, a na splitskim sam plažama znao uloviti samo koju srdelu, komarču ili neku divljač, ali nikada morskog psa – kazao je sezonac iz BiH.

(Avaz)

Slične objave

Sud u Hagu odbio zahtev generala Krstića za prijevremeno oslobađanje

M.

Prema ovoj teoriji kraljicu Daenerys mogla bi dočekati zaista užasna sudbina

Igor Mudrinić

RASKOL POLICIJE I TUŽILAŠTVA: Boki i dalje misterija, istraga TAPKA U MJESTU

M.

Ostavite komentar