Ex Yu

Maja Nikolić o odlasku sa “Prve”: Bilo mi je izuzetno teško, ne znam šta ću dalje

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila “Prvu” televiziju i više neće voditi “150 minuta”. Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke

Voditeljka Maja Nikolić nedavno je napustila “Prvu” televiziju i više neće voditi “150 minuta”. Maja je, kako je navela, ovo uradila iz privatnih razloga, a sada pojašnjava detalje odluke.- Iako je za publiku možda iznenađenje, već neko vreme sam o ovoj temi razgovarala sa menadžmentom televizije. Odluka nije bila nimalo laka, jer sam radila sa vrhunskim profesionalcima. U međuvremenu sam upoznala mnogo divnih i talentovanih ljudi. Ne postoji loš razlog ili nezadovoljstvo, odluku sam donela posle dugog razmišljanja, iz privatnih razloga. Znam da ću ovde uvek imati prijatelje – kaže Maja Nikolić.

Voditeljka otkriva i koliko joj je bilo teško.

– Odlazim puna srca. Uopšte nije sporno da ovaj posao radimo zbog gledalaca, ali moram da kažem da je moja emocija prvenstveno vezana za kolege i prijatelje među njima. Zbog njih mi je bilo izuzetno teško nešto što je generalno trebalo da bude jedna racionalna i promišljena odluka – dodaje Maja.

Osim toga, ona je otkrila i čemu će sada da se posveti.

– Idem na more (smeh). Odlučila sam da se dobro odmorim. Imam u planu dosta stvari koje želim da uradim tokom leta, tako da sve poslovne odluke ostavljam za kasnije. Stvarno ne znam šta ću dalje, ali polako.

Slične objave

Bosiljčić u ruskoj seriji: Od luksuza do pepela

V.R.

Na Krku naplaćuju hlad na plaži – 15 kuna za odrasle, 10 kuna za djecu

J K

Vjenčanje košarkaša i misice: Ivan Paunić i Milica Jelić rekli da i pred Bogom

V.R.

Ostavite komentar