Banja Luka

Izmijenjen režim saobraćaja zbog raftinga na Vrbasu

S ciljem nesmetanog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se danas na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično jednom saobraćajnom trakom. Izmjena režima saobraćaja biće na snazi od 10.00 do 16.00 časova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. Zbog raftinga, jednom saobraćajnom…

S ciljem nesmetanog održavanja Evropskog prvenstva u raftingu na rijeci Vrbas u Banjaluci, saobraćaj će se danas na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka odvijati naizmjenično jednom saobraćajnom trakom.

Izmjena režima saobraćaja biće na snazi od 10.00 do 16.00 časova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Zbog raftinga, jednom saobraćajnom trakom saobraćaj će se sutra odvijati od 8.00 do 17.00 časova na lokalitetu “Bijeli Buk” – Krupa na Vrbasu.

U subotu, 6. jula, na lokalitetu kanjon “Tijesno” saobraćaj biti potpuno obustavljen od 10.00 do 16.00 časova. Za vrijeme obustave, alternativni putni pravac je Banjaluka-Čađavica-Mrkonjić Grad.

Izmjena režima saobraćaja biće regulisana uz kontrolu pripadnika policijskih uprava Banjaluka i Mrkonjić Grad, a neće se odnositi na autobuse na redovnim linijama javnog prigradskog prevoza Banjaluka-Bočac i Banjaluka-Agino Selo kojima je to jedini pristup naseljima, kao i na vozila hitne medicinske pomoći.

AMS RS

Slične objave

Svakog dana u Banjaluci 20 parova STANE NA LUDI KAMEN

M.

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za srijedu, 31.07.2019.

J K

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za utorak, 27.08.

J K

Ostavite komentar