Fudbal Sport

Vidić se vraća u Junajted?

Proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić sve je bliži povratku u Mančester i preuzimanju rezervne (U23) ekipe Junajteda. Vidić je profesionalnu fudbalsku karijeru završio 2016. godine u dresu milanskog Intera, u koji je došao upravo iz Mančester junajteda, nakon devet uspešnih sezona. Ukoliko se ove spekulacije obistine, Vidiću će ovo biti prvi…

Proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić sve je bliži povratku u Mančester i preuzimanju rezervne (U23) ekipe Junajteda.

Vidić je profesionalnu fudbalsku karijeru završio 2016. godine u dresu milanskog Intera, u koji je došao upravo iz Mančester junajteda, nakon devet uspešnih sezona.

Ukoliko se ove spekulacije obistine, Vidiću će ovo biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri.

Britanski mediji se pozivaju na izjavu Nenada Lalatovića za banjalučku Elta televiziju.

“Nemanja živi u Milanu i ozbiljno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, ali još nije siguran. Dobio je ponudu da vodi Mančester junajted B”, rekao je Nenad Lalatović, Vidićev prijatelj i kum.

Nenad Lalatović je tom prilikom izjavio da je Vidić pravi čovek za Junajted i da se nada da će jednog dana preuzeti prvu ekipu “crvenih đavola”.

“Ako želi time da se bavi, to je idealna prilika da se vrati u Englesku. Ima veliko ime i prezime, najbolji je defanzivac ikada. Navijam za to da bude trener Mančestera B, a posle i da preuzme prvu ekipu Junajteda. Da ih vrati na stare staze slave, na kojima Mančester junajted treba da bude”, zaključio je Lalatović.

Slične objave

Vestbruk otišao kod Hardena!

Z.K

Karikatura koja je naljutila Đokovićeve navijače i prave teniske fanove

Z.K

Beker: Volio bih da treniram Kirjosa

V.R.

Ostavite komentar