Fudbal Sport

Vidić se vraća u Junajted?

Proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić sve je bliži povratku u Mančester i preuzimanju rezervne (U23) ekipe Junajteda. Vidić je profesionalnu fudbalsku karijeru završio 2016. godine u dresu milanskog Intera, u koji je došao upravo iz Mančester junajteda, nakon devet uspešnih sezona. Ukoliko se ove spekulacije obistine, Vidiću će ovo biti prvi…

Proslavljeni fudbaler Nemanja Vidić sve je bliži povratku u Mančester i preuzimanju rezervne (U23) ekipe Junajteda.

Vidić je profesionalnu fudbalsku karijeru završio 2016. godine u dresu milanskog Intera, u koji je došao upravo iz Mančester junajteda, nakon devet uspešnih sezona.

Ukoliko se ove spekulacije obistine, Vidiću će ovo biti prvi samostalni trenerski posao u karijeri.

Britanski mediji se pozivaju na izjavu Nenada Lalatovića za banjalučku Elta televiziju.

“Nemanja živi u Milanu i ozbiljno razmišlja da se bavi trenerskim poslom, ali još nije siguran. Dobio je ponudu da vodi Mančester junajted B”, rekao je Nenad Lalatović, Vidićev prijatelj i kum.

Nenad Lalatović je tom prilikom izjavio da je Vidić pravi čovek za Junajted i da se nada da će jednog dana preuzeti prvu ekipu “crvenih đavola”.

“Ako želi time da se bavi, to je idealna prilika da se vrati u Englesku. Ima veliko ime i prezime, najbolji je defanzivac ikada. Navijam za to da bude trener Mančestera B, a posle i da preuzme prvu ekipu Junajteda. Da ih vrati na stare staze slave, na kojima Mančester junajted treba da bude”, zaključio je Lalatović.

Slične objave

Kirjos: Novak Đoković? Ko je to?

Z.K

Federer izgubio poslije preokreta, ništa od meča protiv Đokovića

Z.K

KUZMIĆ NIJE ŽIVOTNO UGROŽEN: Tim specijalista planira da ga PROBUDI iz indukovane kome

Z.K

Ostavite komentar