Republika Srpska / BiH Vijesti

Igor Crnadak na samitu u Poljskoj

Delegacija Ministarstva inostranih poslova BiH na čelu sa ministrom Igorom Crnatkom doputovala je u poljski grad Poznanj, gdje će sutra učestvovati na Samitu Berlinskog procesa i Zapadnobalkanske šestorke. Uoči dvodnevnog samita domaćini iz poljskog MIP organizovali su posjetu Starom gradu. Između ostalog, ministar Crnadak i delegacija posjetili su i najstariji…

Delegacija Ministarstva inostranih poslova BiH na čelu sa ministrom Igorom Crnatkom doputovala je u poljski grad Poznanj, gdje će sutra učestvovati na Samitu Berlinskog procesa i Zapadnobalkanske šestorke.

Uoči dvodnevnog samita domaćini iz poljskog MIP organizovali su posjetu Starom gradu.

Između ostalog, ministar Crnadak i delegacija posjetili su i najstariji restoran u Poznanju Ratuszova gdje su imali radnu večeru sa počasnim konzulom BiH u Poljskoj Jacekom Gunterom-Slaskim.

Obezbjeđenje Samita, na kojem učestvuju zemlje Zapadnog Balkana i članice EU NJemačka, Francuska, Velika Britanija, Italija, Austrija, kao i Evropska komisija i Evropska služba za spoljni djelovanje, na vrlo je visokom nivou. Samo za ministra Crnatka i njegovu delegaciju rezervisano je čak sedam automobila.

(BN)

Slične objave

Đukanović: Milorad Dodik pomogao u obnovi državnosti Crne Gore

M.

Bratićeva ostavka protokolisana, SNSD obmanjuje javnost

M.

Srpska lista učestvuje na izborima na KiM

M.

Ostavite komentar