Košarka Sport

Đorđević: Dalje Kalinićevo nastupanje zavisiće od forme i ponašanja

Aleksandar Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je Nikola Kalinić razumeo zašto ga nema na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Kini. “Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas.. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno….

Aleksandar Đorđević, selektor reprezentacije Srbije, rekao je da je Nikola Kalinić razumeo zašto ga nema na spisku putnika za Svetsko prvenstvo u Kini.

“Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas.. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema..”, rekao je Đorđević za “Sportski žurnal“.

Selektor reprezentacije Srbije potom je dodao:

Negovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od forme rezultata i ponašanja“.

Đorđević je pričao o mnogim drugim stvarima, a opširnije o tome pročitajte u “Sportskom žurnalu” u sredu.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije u ponedeljak je saopštio da Nikola Kalinić i Nemanja Nedović neće biti na pripremama za Mundobasket. Ovakva odluka je podigla dosta prašine u javnosti.

Svetsko prvenstvo na programu je od 31. avgusta do 15. septembra, a Srbija je u grupi D sa reprezentacijama Angole, Italije i Filipina.

Slične objave

Keita rizikovao da pogorša povredu u slavlju zbog prolaska Liverpula u finale

Z.K

Vajda i Badio stigli, Novak trenirao u Majamiju

Z.K

Kovač debituje na klupi Srbije – mogu li “orlovi” do medalje?

Z.K

Ostavite komentar