Republika Srpska / BiH Vijesti

“Čestitam Šaroviću, ali neću sa tajkunima i lopovima u stranci”

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić koji je član Srpske demokratske stranke čestitao je Mirku Šaroviću pobjedu na izborima za predsjednika SDS, a onda poručio da ne želi biti član skupa sa tajkunima i lopovima. – Za samo dva dana podigla se lopovsko-tajkunska kamarila koja želi da preuzme stvari u svoje…

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić koji je član Srpske demokratske stranke čestitao je Mirku Šaroviću pobjedu na izborima za predsjednika SDS, a onda poručio da ne želi biti član skupa sa tajkunima i lopovima.

– Za samo dva dana podigla se lopovsko-tajkunska kamarila koja želi da preuzme stvari u svoje ruke. Mislim da sebe ne vidim u tom hoštaplerskom društvu – napisao je Mektić na Tviteru.

Na pitanje da li to znači da napušta SDS, Mektić je za Klix rekao da neće napustiti stranku već će se boriti u okviru nje.

– Neću napustiti SDS. Borim se u okviru SDS, ali neću zajedno sa tajkunima i lopovima u stranci. Tražiću da se odstrane iz struktura, a od toga mnogo toga zavisiti – rekao je Mektić koji nije želio javno otkriti imena osoba na koje misli.

Slične objave

Srbija uputila notu Austriji, Tončev otputovao u Beč

M.

Uhapšen Slaviša Jurošević u Grčkoj

M.

Đurić: Tači zvecka oružjem, branićemo Srbe na KiM

M.

Ostavite komentar