Banja Luka

“Dual” radar lovi vozače do kraja jula na području Banjaluke

Radarski sistem “dual” će od sutra do 31. jula kontrolisati brzinu vozila na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka. “Dual” radar će u ovom periodu kontrolisati brzinu vozila na području Banjaluke, Laktaša, Prnjavora, Kotor Varoša i Čelinca. Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran “dual” radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja…

Radarski sistem “dual” će od sutra do 31. jula kontrolisati brzinu vozila na području koje pokriva Policijska uprava Banjaluka.

“Dual” radar će u ovom periodu kontrolisati brzinu vozila na području Banjaluke, Laktaša, Prnjavora, Kotor Varoša i Čelinca.

Vozačima koji su počinili prekršaj evidentiran “dual” radarom, obavještenje o učinjenom prekršaju dostavlja se na prijavljenu adresu prebivališta.

“Dual” radar evidentira brzinu vozila bez prisustva policijskih službenika i bez zaustavljanja vozača, na obje saobraćajne trake u dnevnim i noćnim uslovima saobraćaja.

Uređaj istovremeno detektuje više vozila u prekršaju i omogućava kontrolu različitih ograničenja za različite kategorije vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Policijska uprava Banjaluka apeluje na vozače motornih vozila da prilikom učestvovanja u saobraćaju poštuju saobraćajna pravila i propise.

Slične objave

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za nedjelju, 25.08. i ponedjeljak, 26.08.

J K

Struje neće biti u 9 ulica u Banjaluci

M.

Dograđena škola na Starčevici, ukida se treća smjena

M.

Ostavite komentar