Republika Srpska / BiH Vijesti

Pojačan saobraćaj na graničnom prelazu Izačić

Na graničnom prelazu Izačić jutros je pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH, vozila se propuštanju u dvije saobraćajne trake, ali na prelazak granice se ne čeka duže od 20 minuta. Zbog visokih dnevnih temperatura koje su najavljene i za danas, vozačima savjetujemo da, po mogućnosti, duža putovanja planiraju u ranim…

Na graničnom prelazu Izačić jutros je pojačan saobraćaj na izlazu iz BiH, vozila se propuštanju u dvije saobraćajne trake, ali na prelazak granice se ne čeka duže od 20 minuta.

Zbog visokih dnevnih temperatura koje su najavljene i za danas, vozačima savjetujemo da, po mogućnosti, duža putovanja planiraju u ranim jutarnjim i večernjim časovima.

U toku putovanja, preporučujemo korištenje češćih pauza, konzumiranje povećanih količina vode i sokova, a takođe i maksimalno opreznu vožnju, prilagođenu stanju i uslovima na putu.

U toku su deminerski radovi na lokalitetima Deponija pijeska “Vijuš” i “Donji Klakar pet”, zbog čega dolazi do polučasovnih obustava saobraćaja na magistralnom putu Brod-Šamac, u vremenskom intervalu od osam do 16 časova. Radovi su planirani do 31. avgusta 2019. godine.

Na ostalim prelazima, zadržavanja su, za sada, kraća.

Iz bezbjednosnih razloga, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila i autobuse na graničnom prelazu Brčko-Gunja.

AMS RS

Slične objave

U deset dana troje 80-godišnjaka poginulo zbog paljenja korova

M.

Dan Preda: Predaja upitnika EU nije istorijski trenutak za BiH, nego samo prvi korak

M.

Zemljotres u Indoneziji, stradala najmanje jedna osoba

D V

Ostavite komentar