Hronika Vijesti

Muškarac uhapšen u Čelincu

Aleksandar Babić uhapšen je zbog sumnje da je pijan u nedjelju u Čelincu napao policajca i oštetio službeno policijsko vozilo, saznaje Srpskainfo. Tokom obavljanja redovnih poslova policija je u nedjelju oko 4.20 časova u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića u Čelincu uočila muškarca koji se pijan kretao sredinom kolovoza. –…

Aleksandar Babić uhapšen je zbog sumnje da je pijan u nedjelju u Čelincu napao policajca i oštetio službeno policijsko vozilo, saznaje Srpskainfo.

Tokom obavljanja redovnih poslova policija je u nedjelju oko 4.20 časova u Ulici kralja Petra prvog Karađorđevića u Čelincu uočila muškarca koji se pijan kretao sredinom kolovoza.

– Prilikom legitimisanja, on je vrijeđao i napao policajca i oštetio službeni automobil. Povrijeđenom policajcu ukazana je pomoć u Domu zdravlja Čelinac – rekli su u Policijskoj upravi Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog.

Oni su dodali da je o svemu obaviješten dežurni tužilac i da će protiv Babića biti podnesen izvještaj zbog napada na službeno lice u vršenju službene radnje i oštećene ili oduzimanje tuđe stvari.

– Na području PU Banjaluka u prvih pet mjeseci ove godine evidentirano je 80 napada na policajce – dodali su u policiji.

SrpskaInfo

Slične objave

Igor Crnadak na Samitu u Budvi

M.

Ruski predstavnik u OEBS-u: Došlo je vrijeme da se urazume kosovsko-albanski ekstremisti

M.

Srušio se helikopter, poginuo pilot

D V

Ostavite komentar