Magazin Showbiz

“Crna Guja” se vraća na male ekrane i biće smještena u današnje doba

Kultna humoristička serija “Crna Guja” mogla bi da dobije nastavak.

Kultna humoristička serija “Crna Guja” mogla bi da dobije nastavak. Kako pišu britanski tabloidi, zvijezde serije sastale su se u Londonu kako bi razgovarale o snimanju pete sezone čija bi radnja, za razliku od prethodnih, bila smještena u savremeno doba.

Rouven Atkinson, Toni Robinson, Stiven Fraj i Hju Lori, nakon 30-godišnje pauze, ponovo će zaigrati u seriji “Crna Guja”, piše britanski tabloid “Sun”.

Čuveni komičari su se, prema izvorima ovog lista, u Londonu sastali sa kreatorom serije Ričardom Kertisom kako bi razgovarali o snimanju nove sezone.

Radnja novih epizoda navodno bi trebalo da bude smeštena u današnjicu, gde bi Crna Guja (Atkinson) bio predavač na univerzitetu, a saradnik bi mu bio ko drugi nego Boldrik (Robinson).

Atkinson je, prema izvorima britanskog tabloida, rekao da je veoma uzbuđen zbog novih epizoda. Isti izvori navode da se na sastanku razgovaralo i o mogućim gostujućim glumcima, poput Toma Hardija ili Rasela Brenda.

Prva sezona serije, smeštena u Srednji vek, pratila je avanture ambicionzog, ali nevoljenog princa Edmunda “Crne Guje” koji je u narednim serijalima “vaskrsavao” kao plemić iz doba kraljice Elizabete II, batler priglupog princa od Velsa s kraja 18. veka, i kapetan britanske vojske u Prvom svetskom ratu.

Serija je završena 1989. godine, a junaci Crne Guje su se nakon toga okupljali u nekoliko prazničnih specijala.

Foto: AFP

Izvor: N1

Slične objave

Beba Arči mu nije ukrala slavu: Princ Luis je prava zvezda kraljevske porodice

V.R.

Poruka u boci pronađena u Australiji poslije 50 godina

V.R.

Muke Hale Beri: Čovjek pokušao da joj ukrade kuću?!

V.R.

Ostavite komentar