Fudbal Sport Uncategorized

Ništa od Kine – Pavkov ostaje u Zvezdi

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov trebao je karijeru da nastavi u kineskom Đangsu, ali pošto su pregovori propali on će ostati igrač crveno-belih. Iako se činilo da je sve završeno, do transfera Milana Pavkova u kineski Đangsu neće doći, pa će se visoki Zvezdin napadač u četvrtak vratiti u Beograd….

Napadač Crvene zvezde Milan Pavkov trebao je karijeru da nastavi u kineskom Đangsu, ali pošto su pregovori propali on će ostati igrač crveno-belih.

Iako se činilo da je sve završeno, do transfera Milana Pavkova u kineski Đangsu neće doći, pa će se visoki Zvezdin napadač u četvrtak vratiti u Beograd.

Od početka priprema je trajala saga o eventualnom odlasku napadača Crvene zvezde u Kinu.

Najpre je ponuda Đangsua bila odbijena jer nije zadovoljavala uslove kluba, zatim je stigla nova u vrednosti od 3 miliona evra, pa su je čelnici Zvezde prihvatili i sve je bilo spremno da Pavkov potpiše ugovor sa kineskim klubom.

Milan Pavkov nije uspeo da dogovori lične uslove sa Kinezima, pa se u Beograd vraća u četvrtak i u srpskoj prestonici će boraviti određeni period, pa će se odlučiti da li ostaje u Zvezdi ili će naredne sezone nastupati za neki drugi klub.

Slične objave

Novi otkaz superzvijezda – Entoni Dejvis propušta Mundobasket

Z.K

Pecarski brojao do 16, Partizan izbjegao poraz

Z.K

Defanzivac stigao u Torino na ljekarske preglede

V.R.

Ostavite komentar