Hardware i software Tehnologija

OWC tvrdi da ima najbrži USB-C SSD

OWC ima rješenje za one koji žele jedan od najbržih eksternih diskova koji se mogu naći na tržištu, a da pri tome ne žrtvuju previše kada je u pitanju prenosivost i cijena

OWC ima rješenje za one koji žele jedan od najbržih eksternih diskova koji se mogu naći na tržištu, a da pri tome ne žrtvuju previše kada je u pitanju prenosivost i cijena.

Ovaj SSD sa NVMe skladištem omogućava brzine prenosa podataka do 980 MB/s (poređenja radi SanDisk Extreme 900 Portable SSD postiže 850 MB/s u idealnim uslovima). OWC-ov disk može da podrži 4K video obradu u jednom trenutku i da se smesti u džep i prenese na drugu poziciju u sledećem trenutku.

SSD takođe ima i druge zanimljive karakteristike, kao što je IP67 sertifikat za otpornost na tečnost i prašinu, direktnu konekciju za kamere i tih rad. Početna cena Envoy Pro EX SSD-a je 89 dolara, model od 250GB košta 129 dolara, dok 2TB varijanta ima cenu od 430 dolara.

OWC Envoy Pro EX ipak nije najbrži disk na svetu. Postoji dosta Thunderbolt 3 modela koji su brži, ali nisu tanki i skladni kao OWC-ov model i u većini slučajeva su dosta skuplji.

Izvor: Engadget

Slične objave

Huawei P30 i Huawei P30 Pro na zvaničnim renderima

D V

Chrome će početi da upozorava korisnike na zastarevanja Flash Playera

V.R.

Novi Apple iMac za 2019. implementira AMD Radeon Pro Vega GPU

D V

Ostavite komentar