Magazin Showbiz

Postala je i dizajnerka: Kim Kardashian predstavila sopstvenu kolekciju steznika

OSIM što polako, ali sigurno postaje beauty sveznalica, ali i pravnica, Kim Kardashian se odlučila okušati i kao dizajnerka.  Starleta je na svom Instagram profilu predstavila novi brend Kimono koji je specijalizovan za donji veš, odnosno za steznike koji oblikuju figuru tijela. Upravo zato što ih i sama nosi na…

OSIM što polako, ali sigurno postaje beauty sveznalica, ali i pravnica, Kim Kardashian se odlučila okušati i kao dizajnerka. 

Starleta je na svom Instagram profilu predstavila novi brend Kimono koji je specijalizovan za donji veš, odnosno za steznike koji oblikuju figuru tijela. Upravo zato što ih i sama nosi na dnevnoj bazi, Kim je odlučila dizajnirati sopstvenu kolekciju steznika koji će odgovarati ženama različitih figura i različitih boja kože. 

“Napokon mogu s vama podijeliti projekt koji sam razvijala u protekloj godini. Nosim ih već 15 godina. Kimono je moj primjer steznika za žene koji zaista funkcionše. Uvijek bih rezala svoje steznike i prilagođavala ih svom stilu i mnogo puta nisam mogla pronaći onaj koji bi se stopio s mojom bojom kože pa smo trebali rješenje za sve ovo. Na trećoj fotki su solution hlačice. Kreirala sam ovaj model za haljine s prorezima u kojima nam je svejedno potrebna podrška. Predstavljam vam Kimono Solutionwear za svako tijelo. Dolazi uskoro u veličinama XXS-4XL i u 9 nijansi. Ne mogu dočekati da osjetite ovu tkaninu”, napisala je Kim ispod najavne fotografije. 

Kim još uvijek nije otkrila koja će biti cijena ovih komada ni kada će biti pušteni u prodaju, ali stranica ovog brenda na Instagramu već postoji i predstavljeni su i neki komadi koje Kim nije otkrila na svom profilu.

Slične objave

Selfi gole Klaudije Šifer na naslovnici Voga je pun pogodak i raj za oči

J K

Naomi Campbell progovorila o glasinama da je u vezi sa Liamom Paynom

V.R.

“Nike” patike iz 1972. prodate za 437.000 dolara

V.R.

Ostavite komentar