Hronika Vijesti

Iz Save izvukli beživotno tijelo

Policjskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je juče oko 19. 30 časova u rijeci Savi u mjestu Mlinarice kod Kozarske Dubice pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca. – Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Kozarska Dubica. Na osnovu izvršenog uviđaja i spoljašnjeg…

Policjskoj upravi Prijedor prijavljeno je da je juče oko 19. 30 časova u rijeci Savi u mjestu Mlinarice kod Kozarske Dubice pronađeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

– Uviđaj su obavili policijski službenici Policijske stanice Kozarska Dubica u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Kozarska Dubica. Na osnovu izvršenog uviđaja i spoljašnjeg pregleda beživotnog tijela, nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu – saopšteno je iz PU Prijedor.

Policijski službenici po nalogu okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju neophodne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija beživotnog tijela radi utvrđivanja identiteta lica kao i tačnog uzroka smrti a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

(Srpskainfo)

Slične objave

“Kosovo da se spremi za završnu fazu”: Američki senator najavljuje konačno rješenje i novu ulogu Amerike

D V

Najstariji sudski predmet u Republici Srpskoj: Parnica u Bijeljini traje od 1984. godine

D V

Dat rok Hrvatskoj: Pročitajte 10 zaključaka o Pelješkom mostu protiv kojih je Dodik!

D V

Ostavite komentar