Magazin Showbiz

Rihanna sve oduševila postavivši lutke s oblinama u svoju radnju

RIHANNA je prošlog vikenda predstavila prvu pop-up trgovinu svog luksuznog brenda Fenty, a osim njezinog zavodljivog outfita i novih kreacija brenda, mnoge njezine pratioce, kupce i obožavatelje oduševile su lutke u trgovini.  Naime, osim klasičnih modela lutki koje su uglavnom iste forme i nalikuju tijelima manekenki, Rihanna je u svoju trgovinu ukomponovala i lutke…

RIHANNA je prošlog vikenda predstavila prvu pop-up trgovinu svog luksuznog brenda Fenty, a osim njezinog zavodljivog outfita i novih kreacija brenda, mnoge njezine pratioce, kupce i obožavatelje oduševile su lutke u trgovini. 

Naime, osim klasičnih modela lutki koje su uglavnom iste forme i nalikuju tijelima manekenki, Rihanna je u svoju trgovinu ukomponovala i lutke s oblinama koje su imale istaknute bokove, stomačić i veće grudi. 

Rihannini pratioci na Twitteru nisu mogli suzdržati svoje oduševljenje pa su s ostatkom svijeta podijelili ovu vijest popraćenu fotkama lutki. 

“Podržavam to što lutke imaju udubine na bokovima i trbuščić”, napisala je jedna od Rihanninih pratilaca, a pozitivni komentari nastavili su se redati: 

“Wow, ova lutka ima figuru poput moje.”

https://twitter.com/EmilyRyde_/status/1141713058118680576?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1141713058118680576%7Ctwgr%5E363937393b70726f64756374696f6e&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2095489

“Lutka s udubinama na bokovima poput mene! Prvi put vidim ovako nešto! Fenty vlada svijetom!”

“Danas sam prvi put vidjela lutku s udubinama na bokovima koje i ja imam. Hvala Fenty.”

“Ustrajnost Fenty brenda u isticanju različitosti je hvale vrijedna. Lutka je crna, ima obline i stomačić! Zapanjena sam”, napisala je obožavateljica koja je uočila i da je Rihanna mislila na “boju kože” kada je birala lutke za svoju trgovinu. 

Naravno, u trgovini postoje i lutke klasičnih proporcija upravo zbog isticanja različitosti među ženama, a brojevi odjeće sežu sve do američkog broja 14, što odgovara evropskoj veličini 44.

View this post on Instagram

mumz.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Index

Slične objave

Rijanina modna igra: Jarke boje i kreacije s potpisom Džona Galijana

Igor Mudrinić

Glumica objavom o svojoj bolesti rasplakala mnoge: “Moj sin je pobjegao od mene”

Igor Mudrinić

Elton Džon poručio Putinu da je licemer , uskoro mu stigao odgovor

V.R.

Ostavite komentar