Region Vijesti

U Beogradu nakon snažnog nevremena iz poplavljenih objekata evakuisano 12 ljudi

Zbog posljedica obilnih kiša, koje su u nedjelju u poslijepodnevnim satima zahvatile Beograd, pripadnici Sektora za izvanredne situacije intervenisali su 37 puta i iz poplavljenih objekata spašeno je ukupno 12 osoba, saopštio je MUP Srbije. Najvećih problema bilo je na području opšine Palilula, u naseljima Borča, Ovča, Krnjača i Kotež,…

Zbog posljedica obilnih kiša, koje su u nedjelju u poslijepodnevnim satima zahvatile Beograd, pripadnici Sektora za izvanredne situacije intervenisali su 37 puta i iz poplavljenih objekata spašeno je ukupno 12 osoba, saopštio je MUP Srbije.

Najvećih problema bilo je na području opšine Palilula, u naseljima Borča, Ovča, Krnjača i Kotež, gdje su i noćas na terenu bili pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade Beograd, naveo je u izjavi Predrag Marić, načelnik Sektora za izvanredne situacije.

U naselju Borča iz poplavljenih kuća spašeno je sedam osoba.

Vatrogasci su iz Ulice Drinske divizije evakuisali pet ljudi, a dvije starije osobe su spašene iz doma u Obrovačkoj ulici, dodaje se.Trenutno je u Beogradu angažovano 90 vatrogasaca sa 23 vozila, a aktiviran je i tim za ispumpavanje vode.

agencije

Slične objave

“Klintonovi krivi što su terorističke organizacije ovladale srpskom svetom zemljom Kosovom”

V.R.

Sarajevo: Potuklo se više osoba, ubijen mladić

M.

Novo hapšenje u SAD: Srpski dileri pali sa pola tone kokainaa

M.

Ostavite komentar