Ex Yu

Maya Berović: Nikada ne bih sjedila u Popovićevim ,,Zvezdama granda”

Maja Berović, jedna od najvećih zvijezda, karijeru je počela u Grandu, ali nije uspjela da nađe zajednički jezik s direktorom Sašom Popovićem, koji nije prepoznao njen potencijal. „Nisam srela Sašu Popovića nakon svega, ali da ga sretnem, vjerovatno bih mu se javila. Nismo se Saša i ja nikada svađali, to što su nam…

Maja Berović, jedna od najvećih zvijezda, karijeru je počela u Grandu, ali nije uspjela da nađe zajednički jezik s direktorom Sašom Popovićem, koji nije prepoznao njen potencijal.

„Nisam srela Sašu Popovića nakon svega, ali da ga sretnem, vjerovatno bih mu se javila. Nismo se Saša i ja nikada svađali, to što su nam se putevi razišli druga je stvar. On nije vjerovao u mene, ali mnogi nisu vjerovali, nije on bio jedini“, kaže Maja, i priznaje: „Ako bi me sada pozvao da budem dio žirija Zvezda Granda, ne bih pristala. Ne samo zato što je Jelena Karleuša u žiriju, već prosto ne bih jer nemam vremena. Mnogo nastupam i nemam vremena da sjedim u žiriju.“

Osim što je u lošim odnosima sa Jelenom Karleušom, Maja tvrdi da nema neprijatelja na estradi: „Nisam nikad ni sa kim imala konflikt jer mi nikad niko nije rekao u lice šta misli o meni, niti mene zanima šta ko misli. Bitno mi je da ljudi koje cijenim imaju lijepo mišljenje o meni.“

View this post on Instagram

Veceras Nürnberg Club Avenue 💙

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

Podsjećamo, Jelena Karleuša i Maja Berović su imale svoj prvi sukob kada je Maja izjavila da voli Cecu, a potom je uslijedio Karleušin tvit u kojem je oplela po albumu bosanske folkerke. 

https://www.instagram.com/p/BrV2Hq6AviH/

Potom je uslijedio okršaj na Tviteru kada je Karleuša napisla:

“Zašto je Maida snimila devet identičnih pjesama sa različitim nazivima i koliko je platila tu prevaru – napisala je JK na Tviteru, a zatim dodala i kako Berovićka plaća neke novinare da nju blate”.

I Kareluša je na sve to dodala kako Maja Berović gleda porniće. 

Na to Berovićeva nije željela da prećuti te joj je u emisiji “Amidžić šou”  poručila sljedeće: 

View this post on Instagram

50% savage 50% sweetheart 🐽

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

“Da, gledam, i bolje da gledam porniće nego da vrijeđam ljude na društvenim mrežama – poručila je Maja, nakon čega su Buba Koreli i Jala Brat ustali, pružili ruku i čestitali, vjerovatno zbog toga što je dan ranije Jelena prozivala i njih na Tviteru nazivajući muziku koju oni prave “megas*anjem”.

Tada je Jelena objavila na Tviteru da je Berovićeva pomilovana, pa ostaje da se vidi da li će se sukob okončati ili borba do uništenja tek slijedi. 

Svet/Espreso

Foto: Instagram

Slične objave

“Šteta je da nas mrziš” poručio Hrvat Veljku Ražnatoviću, njegov odgovor iznenadio

J K

Pjevačica sada priznala ko joj čuva djecu i na šta će potrošiti brdo novca!

V.R.

Arsen Dedić je prvi pozvao njegovu udovicu. Rat je bio jači od prijateljstva, ali nije od zaborava

Z.K

Ostavite komentar