Mobilni svijet Tehnologija

Xiaomi neće objaviti nasljednike Mi Max i Mi Note linija

Lei Jun, CEO kompanije Xiaomi, je na Weibo stranicama objavio strategiju kada su u pitanju kompanijini brendovi i linije telefona u okviru Mi i Redmi serija.

Lei Jun, CEO kompanije Xiaomi, je na Weibo stranicama objavio strategiju kada su u pitanju kompanijini brendovi i linije telefona u okviru Mi i Redmi serija. Pored ovoga, istaknuto je da ove godine neće biti naslednika Mi Max i Mi Note linija.

Jun je istakao da će Mi brend nastaviti da se fokusira na modele visokih performansi, implementirajući najnovije inovacije (poput Mi 9, Mi Mix serije i dolazeće CC linije). S druge strane, Redmi brend će isporučivati pristupačnije telefone sa svim bitnim karakteristikama.

Mi Max serija je bila popularna zbog svojih velikih displeja i trajanja baterije, dok je Mi Note bila Xiaomijeva linija iz srednjeg segmenta. Redmi K20 linija se može posmatrati kao spirituelni naslednik Mi Note linije, ali nedostatak moćnog uređaja sa velikim ekranom i izdržljivom baterijom, kao što je Mi Max, stvoriće prazninu u kategoriji velikih telefona.

Iako Xiaomi nije zvanično prestao sa proizvodnjom Max i Note linija, ističe se da njihova budućnost ne izgleda pozitivno.

Izvor: NDTV

Slične objave

Starije verzije Windowsa dobijaju zakrpu kako bi se sprečili WannaCry napadi

D V

Američko-kineski trgovinski rat može da iznedri dva nezavisna tehnološka svijeta

V.R.

Microsoft će usporiti svoju objavu većih Windows 10 nadogradnji

V.R.

Ostavite komentar