Magazin Showbiz

Selena Gomez konačno srećna: sve probleme ostavila iza sebe

Bilo je nemoguće ne primetiti osmeh Selene Gomez na crvenom tepihu Kanskog festivala, na kome je predstavljala film Dead Dont Die Jima Jarmusha. Mlada pevačica i glumica prošla je kroz mnogo toga u prethodnih godinu dana, a ovo je bio prvi put da se pojavila na ovako velikom događaju posle dugo vremena. Ujedno, ovo…

Bilo je nemoguće ne primetiti osmeh Selene Gomez na crvenom tepihu Kanskog festivala, na kome je predstavljala film Dead Dont Die Jima Jarmusha.

Mlada pevačica i glumica prošla je kroz mnogo toga u prethodnih godinu dana, a ovo je bio prvi put da se pojavila na ovako velikom događaju posle dugo vremena. Ujedno, ovo je bio znak da je sve ono loše ostavila iza sebe.

Smrtonosna bolest, loše veze i problemi sa psihičkim zdravljem učinili su da Selena nekoliko puta zatraži psihijatrijsku pomoć, ali izvor magazina Life&Style kaže da se sada oseća kao nikada pre i da je fokusirana „na pozitivnost“.

„Selena očajnički želi da bude srećna i zbog toga je u oktobru otišla u rehabilitaconi centar. I dalje ide redovno kod terapeuta, ali je uspela da prevaziđe mnogo problema. Ne želi da se ponovo nađe u mraku u kome je bila,“ kaže izvor blizak pevačici.

Upravo to je razlog zbog kog je pre izvesnog vremena obrisala Instagram aplikaciju. Tvrdi da joj je ona samo odmogla kod samopouzdanja.

„Nisam se osećala dobro, gledala sam na sopstveno telo drugačije nego što bi trebalo,“ rekla je ona.

Sada snagu crpi iz vere i muzike – redovno posećuje Hillsong crkvu u Los Anđelesu, a završila je i novi album. Prijatelji su bitna stavka na njenoj listi, a najveća podrška joj je Taylor Swift.

Slične objave

Tajna novčanice od 100.000 dolara

V.R.

Zbog ovog detalja neki su fanovi uvjereni da će Sansa ubiti kraljicu Cersei

Igor Mudrinić

Spavala sa fudbalerom pa se izvinila njegovoj ženi

V.R.

Ostavite komentar