Magazin Showbiz

Ešton Kučer objavio snimak koji dokazuje isitnu o razvodu

Već neko vrijeme strani mediji bruje o tome da se Mila Kunis i Ešton Kučer navodno razvode poslije četiri godine braka, i to nakon što je isplivala navodna Eštonova “mračna tajna”. Međutim, par je na duhovit i simpatičan način odlučio da demantuje glasine o razvodu. Mila i Ešton objavili su, naime, snimak…

Već neko vrijeme strani mediji bruje o tome da se Mila Kunis i Ešton Kučer navodno razvode poslije četiri godine braka, i to nakon što je isplivala navodna Eštonova “mračna tajna”.

View this post on Instagram

#milakunis

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Međutim, par je na duhovit i simpatičan način odlučio da demantuje glasine o razvodu. Mila i Ešton objavili su, naime, snimak u kome on vozi automobil dok Mila sedi kraj njega i na telefonu lista tabloid.

Zatim mu pokazuje naslovnu stranu na kojoj piše da se razvode.

“Gotovo je. Patim zbog tebe”, kaže Mila začuđenom Eštonu. “Patiš zbog mene?”, čudi se Ešton. “Uzela sam djecu jer je otkrivena tvoja mračna tajna”, uzvraća mu Mila. “Sad sam ostao i bez djece?”, završava Ešton.

Ovaj potez odmah je izazvao buru reakcija među njihovim fanovima, koji su srećni što su spekulacije o razvodu neistinite.

Glossy

Slične objave

U Italiji sve više stogodišnjaka

V.R.

Uskoro nova kolekcija obuće i odjeće: Bijonse najavila saradnju s popularnim brendom

Igor Mudrinić

Megan Foks šokirala odgovorom o svojoj orijentaciji

J K

Ostavite komentar