Magazin Zanimljivo

Napustio je svog ljubimca i ostavio ga na plaži s tumorom teškim 20 kilograma

HENRY je zlatni retriver kojeg su spasioci pronašli na plaži u Kaliforniji. Prvo su danima kružile priče o bolesnom psu koji spava tamo, a kada je tužna priča konačno došla do prave osobe, uslijedio je i srećan trenutak za psa. Valerie Schomburg iz skloništa Newport Beach Animal je čula za njegov…

HENRY je zlatni retriver kojeg su spasioci pronašli na plaži u Kaliforniji. Prvo su danima kružile priče o bolesnom psu koji spava tamo, a kada je tužna priča konačno došla do prave osobe, uslijedio je i srećan trenutak za psa.

Valerie Schomburg iz skloništa Newport Beach Animal je čula za njegov slučaj i odlučila je da ga mora hitno ići spasiti.

Kada ga je ugledala, ostala je u šoku. Pas je jedva hodao, a tumor koji je imao na sebi je bio težak 20 kilograma. Ona mu je dala ime Henry i krenula je u akciju spašavanja i prikupljanja pomoći za sirotog psa.

Сродна слика

Sakupila je dovoljan iznos da se zloćudna izraslina makne, a veterinari su izjavili da je imao sreće i da je pravo čudo što mu se tumor nije proširio po čitavom tijelu i kako je uopšte sve to sam preživio.

Сродна слика

Dragi zlatni retriver se oporavio i njegov spasilac Valerie mu je pronašla novu porodicu koja će se dobro brinuti za njega. 

Slične objave

Megan Markl dovela bebu na polo meč

V.R.

Ubio konobara jer je dugo čekao porudžbinu: “Ovo je tužno, bio je to miran restoran”

V.R.

Horoskopski znakovi s kojima je najteže ostvariti vezu

Igor Mudrinić

Ostavite komentar