Ex Yu

Hana Hadžiavdagić: Nekad sam bila biseksualka

Voditeljka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata po tome da nema dlake na jeziku, bez problema je progovorila o temama o kojima mnogi ćute. Naime, Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine…

Voditeljka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata po tome da nema dlake na jeziku, bez problema je progovorila o temama o kojima mnogi ćute.

Naime, Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine se školovala u podrumu.

https://www.instagram.com/p/ByVgRPRBqgC/

Riješila je da je javnost upozna u pravom svjetlu, pa Je 2008. godine učestvovala rijaliti emisiji „Farma“ koja je emitovana na Novoj TV. Hana je na Farmi izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, viđana je po klubovima i splavovima, a neko vrijeme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene bvrojne javne ličnosti.

https://www.instagram.com/p/BwxOnWOl64Q/

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim djevojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest mjeseci bila u vezi sa pripadnicom ljepšeg pola.

“Imala sam djevojku. Bile smo u vezi šest mjeseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara”, rekla je Hana medijima svojevremeno.

Iako je u Tariku pronašla sve ono što bi mogla tražiti u jednom muškarcu, Hana kaže kako ne postoji savršen brak, jer ni mi sami nismo idealni, svi se svađamo i mirimo. Ipak, nikada se nije pokajala što je kao 26-godišnjakinja odlučila prekinuti svoje djevojaštvo i život počela dijeliti sa suprugom.

” U tih 26 godina, koliko sam živjela prije supruga, nije postojala zabava na Balkanu, rođendan ili otvorenje kluba, koncert ili modna revija na kojoj Hanči nije bila. Putovala sam, živjela 100 na sat, spavala pet sati u sedmici, trošila na budalaštine, vrijeme bacala na pogrešne prijatelje i muškarce i onda… onda se zaljubila. Mislim da ništa nisam propustila… niti dan-danas propuštam, jer i dalje izlazim i zabavljam se. Tarik nije neko ko je primitivan pa će me držati u zlatnom kavezu, zato ga poštujem još i više. Mislim da sam se udala s dovoljno godina da završim fax, ludujem i na kraju upoznam muški svijet i razmišljanje i odaberem nekoga ko je za mene idealan partner, a to se zove životno iskustvo. Sve sam stigla, ništa propustila nisam, a sreću sam uhvatila na vrijeme. “

Glossy/Hayat

Foto: Instagram

Slične objave

Snežana Đurišić se vjenčala u tajnosti? Zbog jedne stvari mladoženja posebno ponosan

V.R.

Glumica Danica Maksimović potpuno gola!

V.R.

Isplivala Vranješova prepiska sa drugom u kojoj spominje poznatu pjevačicu

J K

Ostavite komentar