Magazin Showbiz

Drake platio 350.000 dolara ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje

Slavni reper Drake navodno je platio 350.000 dolara ženi koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u 2017. godini, dok je bio na turneji po Britaniji.

U novembru prošle godine hip-hop zvijezda tužila se s Laquanom Morris koja nosi ime Layla Lace. Drake je podnio tužbu protiv Morris zbog građanskog iznuđivanja, prevare, emocionalne uznemirenosti, zloupotrebe procesa i klevete.

Međutim, priznao je da je imao seksualni odnos s Morris dok je bio u hotelu u Manchesteru, u februaru 2017. godine, ali je negirao sve navode o seksualnom odnosu bez pristanka. Prema tužbi, Morris je rezervisala let da bi vidjela Drakea ubrzo nakon što su spavali zajedno, ali se naljutila kada nije dobila odgovor te je otkazala let. Drake je prestao komunicirati s njom.

U tužbi Morris tvrdi da ju je Drake silovao. Ali, nakon što je navodno odbila da izvrši test očinstva, Drake je kazao da je Morris promijenila priču kako bi ga optužila za seksualno zlostavljanje te da su njene tvrdnje prevara osmišljena da od njega dobije novac.

Drake i njegov tim su zadovoljni ovim ishodom i dok Drake cijeni podršku koju je dobio, traži da njegovi fanovi i mediji omoguće objema strankama da nastave svoje živote.

Slične objave

Liam Hemsworth ne može da podnese ponašanje Miley Cyrus: Prestani da me brukaš!

V.R.

Od Fride Kahlo do Betmena: Amerikanac od ruta za trčanje pravi crteže na mapi grada

V.R.

Nakon 30 godina napušta popularni domaći bend

V.R.

Ostavite komentar