Magazin Zanimljivo

Šta kaže numerologija o osobama rođenim 19. u mjesecu

U numerologiji, broj 19 sačinjava pet glavnih tema koje se sastoje od: samoodređenja, nezavisnosti, istraživanja, humanosti i tolerancije. Ako ste rođenni 19. u mjesecu, pogledajte koje vas još osobine krase… Osnova broja 19 Sama srž ovog broja je samosvijest. Ona podrazumijeva individualnost, istraživanje i kreativnost. Osnovno značenje broja 19 nalazi…

U numerologiji, broj 19 sačinjava pet glavnih tema koje se sastoje od: samoodređenja, nezavisnosti, istraživanja, humanosti i tolerancije. Ako ste rođenni 19. u mjesecu, pogledajte koje vas još osobine krase…

Osnova broja 19

Sama srž ovog broja je samosvijest. Ona podrazumijeva individualnost, istraživanje i kreativnost.

Osnovno značenje broja 19 nalazi se u raščlanjivanju broja 19 na brojeve:

1 + 9 = 10
1 + 0 = 1

Dakle, temeljna struktura broja 19 je slična broju 1. Broj 19 takođe sadrži srž ovih jednocifrenih brojeva, 1 i 9, i ponovno broj 1. Temeljna vrijednost broja 19 je kombinacija intrinzičnog značenja broja 19 redukovanog na broj 9 i broj 1 i 9. Budući da se broj 1 pojavljuje dva puta u ovom redukovanju, još je jači nego što bi inače bio.

Dublji uvid

Osobe rođene 19. u mjesecu najčešće donose odluke bez uticaja drugih ljudi. Imaju snažnu želju da budu nezavisni. Da bi nešto postigle, obično nastoje pronaći alternativna rješenja koja se razlikuju od njihovih ranijih rješenja i rješenja drugih ljudi.

Lično značenje

Samosvijest je toliko jako prisutna u ovom broju, da se ove osobe stalno trude pronaći nezavisnost za kojom žude. Nađu li ideju ili rješenje koje je ranije korišteno, ili se njima ne čini originalno, nastavljaju tražiti sve dok ne pronađu potpuno originalnu ideju. To može uzrokovati jak osjećaj frustracije i nedostatka zadovoljstva.

Vrlo su ambiciozne, snažno motivisane u smjeru uspjeha i moći. Premda su sigurne u sebe, uživaju u primanju pohvala i ohrabrenja. Imaju jaku radnu etiku i nepokolebljivu posvećenost onome što rade, što ih čini poželjnima u poslovnim projektima. Spremno prihvataju rizike i ne boje se dugog puta do onoga što žele, čak i ako to znači potpunu promjenu okoline.

Njihova najveća mana je nespremnost prihvatanja misli i ideja drugih. Ponekad su skloni izolovati se kako bi dokazali da su bili u pravu. Takođe su perfekcionisti, i ako njihove ideje dožive neuspjeh, vrlo su kritični prema sebi.

Izvor: www.numerologysecrets.net

Slične objave

Ušao je u nuklearni reaktor u Černobilju i tamo zatekao prizor iz noćne more

V.R.

Njemačka vraća Italiji sliku koju su ukrali nacisti

V.R.

Liam Hemsworth ne može da podnese ponašanje Miley Cyrus: Prestani da me brukaš!

V.R.

Ostavite komentar