Magazin Zanimljivo

Novi bizarni selfie trend s Instagrama uključuje ženske grudi i – čaj

AKO STE zaključili da već dugo nismo imali neki bizarni trend, poput onog s olovkama pod grudima, Instagram je smislio novu foru. Za nju vam je potreban čaj, konkretno bubble tea, u čaši s poklopcem i slamkom, a ako ste žena, poziraćete tako što ćete čašu staviti na svoje grudi. Ovaj…

AKO STE zaključili da već dugo nismo imali neki bizarni trend, poput onog s olovkama pod grudima, Instagram je smislio novu foru.

Za nju vam je potreban čaj, konkretno bubble tea, u čaši s poklopcem i slamkom, a ako ste žena, poziraćete tako što ćete čašu staviti na svoje grudi.

https://www.instagram.com/p/Byymre1jY5f/?utm_source=ig_embed

Ovaj se trend rodio u Japanu, a postao je hit nakon što je jedna manekenka objavila video u kojem pije kroz slamku, dok joj je čaša odložena među grudima.

Uskoro su se pojavili i Manga crteži iste tematike pa hashtag “hands-free tapioca”, a potom i sve više fotografija žena koje za držanje čaše ne koriste ruke nego grudi.

https://www.instagram.com/p/By2NYckHp8a/?utm_source=ig_embed

Ubrzo su u taj trend uskočili i muškarci koji smišljaju razne načine kako pridržati čašu bez ruku, kad je već ne mogu smjestiti među grudi.

*

*

*

https://www.instagram.com/p/By3gGEXH_F1/?utm_source=ig_embed

*

*

https://www.instagram.com/p/By21D3HBf4s/?utm_source=ig_embed

Slične objave

PRODIGY: Preminuo Kit Flint

Z.K

Manijak u Britaniji danima silovao ženu pred djetetom, dobio 18 godina zatvora

J K

Zbog nje se odrekao 38 milijardi: Džef Bezos na krstarenju sa fatalnom crnkom

J K

Ostavite komentar