Svijet Vijesti

Ko ubija ljude po Londonu?

Londonska policija saopštila da je u subotu, u istočnom delu Londona ubijen 34-godišnji Rus. Ispostavilo se da je on treća žrtva, za svega 24 sata. “Detektivi istražuju smrt Gleba Stanislavoviča Žebrovskog, poznatog i kao Gleb Stalnoj. On je izboden nekoliko puta i konstatovana je smrt na licu mesta”, stoji u…

Londonska policija saopštila da je u subotu, u istočnom delu Londona ubijen 34-godišnji Rus. Ispostavilo se da je on treća žrtva, za svega 24 sata.

“Detektivi istražuju smrt Gleba Stanislavoviča Žebrovskog, poznatog i kao Gleb Stalnoj. On je izboden nekoliko puta i konstatovana je smrt na licu mesta”, stoji u saopštenju policije, izdatom u utorak.

U vezi s tim ubistvima uhapšene su dve osobe, a istraga je u toku, dodaje londonska policija.

Dan pre, policija je navela da je u Londonu uhapšeno 11 osoba zbog povezanosti sa pucnjavama u Londonu i napadima nožem, u kojima je za samo 24 sata stradalo troje ljudi.

Dva mladića ubijena su u razmaku od svega nekoliko minuta u dva različita dela Londona, a treći, Rus, ubijen je u subotu.

Prošle sedmice britanski ministar pravde je saopštio da su napadi nožem i pištoljima toliko porasli da su na najvišem dosad zabeleženom nivou.

Slične objave

“Sredi stanje, ima kriminala”

M.

Republika Srpska ima negativan prirodni priraštaj

M.

Potvrđeno: Vanredni parlamentarni izbori u Ukrajini 21. jula

M.

Ostavite komentar