Ex Yu

Adem Ljajić izgubio glavu za poznatom pjevačicom!?

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a budući da je ostvarena i kao majka, izgleda da je to sada još privlačnije muškarcima. Naime, navodno je Adem Ljajić taj koji je “bacio pik” na Bekvalčevu, pa s obzorom da je njegova veza sa Sofijom Milošević sada daleka prošlost, fudbaler…

Nataša Bekvalac važi za jednu od najatraktivnijih pjevačica, a budući da je ostvarena i kao majka, izgleda da je to sada još privlačnije muškarcima.

https://www.instagram.com/p/BrC6ZTEHrIe/

Naime, navodno je Adem Ljajić taj koji je “bacio pik” na Bekvalčevu, pa s obzorom da je njegova veza sa Sofijom Milošević sada daleka prošlost, fudbaler se nada da će uspjeti da osvoji lijepu Natu.

Adem se pohvalio svojim drugarima da Nataša nikada bolje nije izgledala, pa on, navodno, ne pita za cijenu kada bi postaojala šansa da je nekako “pridobije” samo za sebe.

Međutim, Nata je sada slobodna, ni on nema djevojku, pa može da se baci na udvaranje! Baš se nedavno povjerio ortacima da Nata nikad bolje nije izgledala i da mu se još više sviđa kao zrela i ostvarena žena, nego ranije kad je bila seksi barbika iz Novog Sada. Rekao je:

“I kilo zlata bih dao samo da bude moja. Lijepa je, prefinjena, zgodna, uspješna! Dobra je majka, pametna, ma ona je žena iz snova” – otkrio je izvor, a beogradski mediji prenijeli su pisanje “Skandala”.

View this post on Instagram

Work,work🙌

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Slične objave

Kija kockar završila u hitnoj: Javila se fanovima, evo šta im je poručila

V.R.

Poruka žene Siniše Mihajlovića na srpskom rasplakaće i najtvrđa srca!

V.R.

Andrija Milošević novom urnebesnom fotkom nasmijao je sve

J K

Ostavite komentar