Magazin Showbiz

Princ William objavio fotografiju povodom Dana očeva pa ga ljudi napali

PRESLATKA objava princa Williama povodom Dana očeva, koji se u Velikoj Britaniji slavi treće nedjelje u junu, izazvala je pravu raspravu. Prema mišljenju mnogih, bespotrebnu i pomalo smiješnu diskusiju pokrenula je fotografija na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače, na kojoj se nalazi vojvoda od Cambridgea sa svojim najmlađim djetetom, jednogodišnjim…

PRESLATKA objava princa Williama povodom Dana očeva, koji se u Velikoj Britaniji slavi treće nedjelje u junu, izazvala je pravu raspravu.

Prema mišljenju mnogih, bespotrebnu i pomalo smiješnu diskusiju pokrenula je fotografija na službenom Instagram profilu Kensingtonske palače, na kojoj se nalazi vojvoda od Cambridgea sa svojim najmlađim djetetom, jednogodišnjim princem Louisom.

Naime, mnoge je zanimalo zašto je na fotografiji samo maleni Louis, a ne i dvoje starije djece, četverogodišnja kći Charlotte i petogodišnji sin princ George. 

View this post on Instagram

Happy Father’s Day!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

“Želim vidjeti fotografiju princa Williama s troje djece, a ne samo s jednim djetetom”, napisao je jedan od fanova.

“Zašto je samo jedan sin na slici s ocem?” pitao je drugi.

“Zašto samo Louis? Zašto ne George i Charlotte? Oni su najstarija djeca”, dodao je drugi. 

To što je na fotografiji samo s jednim djetetom, ne govori ništa značajno, poručila je većina obožavatelja kraljevske porodice. I sam princ je već u nekoliko navrata izjavljivao kako ga je očinstvo promijenilo u svakom pogledu. 

“Emotivniji sam nego što sam to bio prije. Nikad se nisam previše brinuo oko nekih stvari. Sad se to promijenilo”, rekao je William koji je Dan očeva proveo u krugu svoje porodice.

Slične objave

Moderni cirkus: Hologrami umjesto životinja

V.R.

Priča o propasti zlatnog dečka Holivuda

Igor Mudrinić

Voćna maska za ljepšu kožu

V.R.

Ostavite komentar