Ljubav i seks Magazin

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su najveći romantičari

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku. KADA pomislite na horoskopske romantičare, zasigurno vam prvo na pamet padnu Rakovi ili Ribe koji važe za najosjećajnije.  Međutim, grdno se varate. Osobe koje su najbolje u iskazivanju ljubavi te važe…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem naučniku.

KADA pomislite na horoskopske romantičare, zasigurno vam prvo na pamet padnu Rakovi ili Ribe koji važe za najosjećajnije. 

Međutim, grdno se varate. Osobe koje su najbolje u iskazivanju ljubavi te važe za najodanije su one koje mnogi često prozivaju najrazuzdanijima i neozbiljnima. 

Pogađate, riječ je o Lavovima. 

Iako i sami priznaju svoju visoku razinu egocentričnosti i avanturizma, Lavovi su osobe čije je srce prepuno ljubavi za druge. Oni jednostavno obožavaju druge ljude i spremni su dati sve od sebe kako bi se osoba koju vole osjećala najbolje moguće.

Vrlo su pažljivi, slušaju i kada mislite da vas ne čuju i potrudiće se ispuniti i vaše najluđe želje. Lavovi su izuzetno odan horoskopski znak i sve dok ih ne izdate ili iznevjerite, dokazivaće vam svoju vjernost i ljubav.

Oni su takođe sjajni prijatelji te se jednako trude po pitanju prijateljstva kao po pitanju ljubavi. 

Index

Slične objave

Džejmi Oliver: Bregzit je kriv što su moji restorani propali

V.R.

Ako bez problema izgovarate jednu rečenicu, pametniji ste nego što mislite

J K

Pas koji je spasio bebu iz đubreta na Tajlandu

V.R.

Ostavite komentar