Mobilni svijet Tehnologija

Huawei Mate 30 Pro će imati 90Hz displej

Rane specifikacije Huawei Mate 30 Pro telefona, koje su se pojavile prošlog meseca, ukazivale su na 6.71-inčni AMOLED displej.

Rane specifikacije Huawei Mate 30 Pro telefona, koje su se pojavile prošlog meseca, ukazivale su na 6.71-inčni AMOLED displej. Sada nove informacije iz Kine sugerišu da će ovaj ekran imati osvežavanje od 90Hz (kao OnePlus 7 Pro).

U međuvremenu, pojavili su se i novi renderi, koji navodno prikazuju Huawei Mate 30 Pro sa zakrivljenim ivicama displeja i punch hole otvorom u gornjem levom uglu za dve prednje kamere.

Na poleđini, telefon će imati četiri kamere, smeštene u centru, u “V” formaciji i sa LED blicem. Sistem kamera nudi 5x optičko zumiranje i 50x digitalnom zumiranje. Renderi takođe pokazuju da će telefon biti dostupan u tri boje – crnoj, plavoj i crvenoj.

Ranije glasine su sugerisale da će Huawei Mate 30 Pro imati Kirin 985 čipset, uparen sa Balong 5000 5G modemom. Takođe, očekuje se senzor otiska prsta ispod ekrana, kao i 4200mAh baterija sa podrškom za 55W brzo punjenje.

Huawei Mate 30 Pro će najverovatnije biti predstavljen u oktobru, a do tada je pomenute informacije i procurele fotografije potrebno uzeti sa dozom rezerve jer nisu zvanično potvrđene.

Izvor: GSMArena

Slične objave

Kakva sudbina očekuje Agenta 47?

V.R.

Zaposleni koristili mrežu nuklearne elektrane za rudarenje kriptovaluta

V.R.

Vive Pro Eye kreće sa prodajom u Evropi

D V

Ostavite komentar