Mobilni svijet Tehnologija

HTC bi mogao da oživi Wildfire brend

Novi sertifikacioni listing sugeriše da bi u pripremi mogli biti novi HTC telefoni, koji će se promovisati pod “Wildfire” brendom.

Novi sertifikacioni listing sugeriše da bi u pripremi mogli biti novi HTC telefoni, koji će se promovisati pod “Wildfire” brendom.

Ruski sajt Mobil Telefon je otkrio da je kompaniji HTC nedavno odobreno da objavi 10 novih uređaja koristeći različite varijacije Wildfire brenda. Tačnije, kompanija je prijavila korišćenje sledećih naziva: Wildfire E, Wildfire E Plus, Wildfire E1, Wildfire E1 Plus, Wildfire E2, Wildfire E2 Plus, Wildfire E3, Wildfire E3 Plus, Wildfire R i Wildfire R Plus.

HTC je prethodno ovo brendiranje koristio 2010. i 2011. godine, sa originalnim Wildfire modelom (na fotografiji) i njegovim naslednikom Wildfire S. U oba slučaja, tajvanska kompanija je sa ovim telefonima ciljala budžetski segment, što sugeriše da bi i potencijalni model za ovu godinu mogao biti namenjen istom tržištu.

Potrebno je istaći da ne postoje garancije da će HTC zaista objaviti novi telefon pod Wildfire brendom. Takođe, ukoliko bude objavljen, neće se istovremeno pojaviti svi pomenuti modeli.

Izvor: PhoneArena

Slične objave

Telekom-operater A1 prihvata plaćanje usluga kriptovalutama

V.R.

Microsoft bi mogao objaviti novi Surface Pro 7, sa manjim okvirima

V.R.

Xiaomi nagovještava Pocophone F2 za naredno tromjesečje?

D V

Ostavite komentar