Republika Srpska / BiH Vijesti

Počeo da pokreće dijelove tijela

Zdravstveno stanje Slobodana Vasiljevića je stabilno, iako se on i dalje nalazi na aparatima za disanje. Ono što ohrabruje jeste činjenica da je poslednjih dana počeo da pokreće pojedine dijelove tijela, otvara oči, ali strpljenje je i dalje ključni faktor u nastavku liječenja Vasiljevića. Osmočlana kriminalna grupa organizovana je kako…

Zdravstveno stanje Slobodana Vasiljevića je stabilno, iako se on i dalje nalazi na aparatima za disanje. Ono što ohrabruje jeste činjenica da je poslednjih dana počeo da pokreće pojedine dijelove tijela, otvara oči, ali strpljenje je i dalje ključni faktor u nastavku liječenja Vasiljevića.

Osmočlana kriminalna grupa organizovana je kako bi se Vasiljević likvidirao. Napadnut je sa leđa metalnim šipkama 02.06. o.g., u ponoć, ispred Parohijskog doma u Šekovićima.

Iako se pokušaj ubistva odigrao u crkvenom dvorištu, niko iz SPC-a nije se oglasio o tom zločinačkom aktu.

Udarac u glavu metalnom šipkom zamalo je bio koban po Vasiljevića, a takav napad jasno ukazuje na svjesnu namjeru napadača da ga likvidiraju.

MUP RS uhapsio je sedam napadača, ali ne i šefa te zločinačke grupe Slavišu Juroševića, koji je organizovao i vodio akciju likvidacije Vasiljevića.

Jurošević je, dvije sedmice nakon pokušaja ubistva Vasiljevića, i dlaje u bjekstvu i za njim MUP RS i ne traga, objavljeno je na blogu Slobodana Vaskovića.

(BN)

Slične objave

Muslimani širom svijeta danas obilježavaju Bajram, najradosniji praznik

M.

Gasio požar, pa dobio kaznu

D V

Zašto je Rus pretučen i uhapšen na KiM?

M.

Ostavite komentar