Banja Luka

Od danas potpuna obustava saobraćaja na raskrsnici na Laušu

U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Јovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica. Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice kod restorana “Sirano” saobraćaj će biti obustavljen od 8.00 časova do 20.00 časova u ponedjeljak, 17….

U banjalučkom naselju Lauš na ukrštanju Karađorđeve i Ulice Јovana Raškovića od danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prevoza na liniji Banjaluka-Saračica.

Zbog završetka izgradnje kružne raskrsnice kod restorana “Sirano” saobraćaj će biti obustavljen od 8.00 časova do 20.00 časova u ponedjeljak, 17. juna, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Osim na ovoj raskrsnici, saobraćaj će biti obustavljen i u Ulici Momčila Popovića, kao i na dijelu Ulice Јovana Raškovića, neposredno prije ukrštanja sa kružnom raskrsnicom.

Vozači će moći da koriste alternativne pravce u Sanskoj, Užičkoj, te ulicama Vladimira Rolovića i Sime Pandurovića.

Na linijama javnog gradskog prevoza koje saobraćaju od Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske biće izvršena korekcija trasa, te će autobusi biti preusmjeravani na alternativne pravce.

Tokom izvođenja radova biće omogućen pješački saobraćaj, a iz Gradske uprave učesnike u saobraćaju mole za razumijevanje zbog otežanog odvijanja saobraćaja u ovim zonama.

Slične objave

UHVATILI IH NA DJELU Kamere snimile građane koji prave DIVLJE DEPONIJE

M.

Planirana isključenja električne energije u Banjaluci za petak, 30.08.

J K

Banjalučane će snimati 340 kamera MUP RS

M.

Ostavite komentar