Mobilni svijet Tehnologija

Analitičari sugerišu da bi ovogodišnji iPhone-i mogli biti dosadni

Apple će kasnije tokom godine objaviti nove iPhone modele, a zasnovano na onome što znamo glavne izmene koje će kompanija implementirati će biti u domenu kamera.

Apple će kasnije tokom godine objaviti nove iPhone modele, a zasnovano na onome što znamo glavne izmene koje će kompanija implementirati će biti u domenu kamera. Očekuje se da će novi iPhone modeli imati sistem sa tri kamere na poleđini. Izgleda da će ovo bi i najveća izmena koju možemo očekivati.

Prema navodima analitičara kompanije Mizuho Securities, ovogodišnji iPhone-i bi mogli biti donekle dosadni, jer će im nedostajati noviteti. I pored toga, telefoni će biti snažniji od svojih prethodnika, zahvaljujući novom A13 čipsetu. Takođe će biti bolji u kreiranju fotografija, ali izuzev toga do sada nismo čuli previše zanimljivih detalja i karakteristika koje se ističu.

Očekuje se da će se Apple držati aktuelnih kobnfiguracija, gde će dva telefona imati OLED ekrane, dok će jedan stići sa LCD ekranom. Pojavili su se i dokazi da će neke funkcije biti uklonjene sa ovogodišnjih modela, a među njima je i 3D Touch.

Prema navodima analitičara: “Očekujemo da će modelima za 2019. godinu nedostajati noviteti. Smatramo da će se iPhone mučiti tokom dve godine, što bi svakako bila neobična i neuobičajena situacija za Apple”.

Izvor: Ubergizmo

Slične objave

Da li znate gdje su vam lozinke i kako da ih pronađete na svom kompjuteru?

V.R.

Još jedan takmac u trci za 5G tržište

D V

CoD: Black Ops 4 predvodi ponudu junskog Humble Bundle paketa

D V

Ostavite komentar